Over ons

Ons bedrijf is in 2004 opgestart als montagebedrijf voor dak en gevelbeplating, staalconstructies en bedrijfs- en garagedeuren. De afgelopen jaren zijn we ons volledig gaan specialiseren in garagedeuren en industriële deuren voor particulieren en bedrijven.

In 2007 zijn we gestart met het leveren van producten onder onze eigen naam “Wijbenga Bedrijfs & Garagedeuren”

Bij de verkoop, het onderhoud en de reparatie van ons uitgebreide assortiment bedrijfs- en garagedeuren onderscheiden wij ons door levering van kwaliteit, service en flexibiliteit

Partners

Wijbenga Bedrijfs & Garagedeuren werkt samen met gepassioneerde partijen zoals “Damm deuren en geveltechniek” uit Emmeloord en ConDoor overheaddeuren. Onze partners ondersteunen ons op het gebied van research en ontwikkelen alleen A- kwaliteit garagedeuren. Deze kwaliteit vindt u terug in de constructie, de gebruikte materialen, alle onderdelen en in het uitgebreide assortiment.

Vanwege de korte communicatielijnen binnen onze bedrijfsvoering kunt u rekenen op een snelle levering en een betrokken en eerlijk advies bij uw aankoop.

Door de ruime ervaring met verkoop en montage van deuren op diverse projecten kunnen wij u voorzien van onze expertise in de particuliere, agrarische en industriële sector.

Het assortiment

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit.
• Garagedeuren
• Overheadddeuren
• Schuifdeuren
• Schuif- en loopdeuren
• Draaideurstellen

Vanwege de efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze kwaliteitsdeuren aanbieden met een aantrekkelijke kwaliteit-prijs verhouding.

Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw investering in een garagedeur of ander kwaliteitsproduct geen teleurstelling wordt, maar een meerwaarde voor uw woning en/of bedrijfspand.
Het gaat ten slotte om uw lange termijn investering.